Grote vrijstaande villa in de Belgische Ardennen

belize
Strandslag
villa Ardennen

Vakantie Ardennen?

Wie een luxe vakantie Ardennen wil vieren boekt een villa Ardennen met overdekt zwembad.

Grote vrijstaande villa, uitermate geschikt voor 2 families of een vriendengroep. Een villa Ardennen met privé zwembad. Gelegen in het kleine dorpje Honsfeld nabij Büllingen, te midden van een uniek natuurlandschap. Dit is één van de mooiste locaties in de Ardennen. De villa met indoor zwembad is recentelijk stijlvol gerenoveerd. Voor maximaal 8 personen. Als u de luxe villa voor max 8 personen boekt, heeft u 3 slaapkamers en 3 badkamers ter beschikking. Een echte wellness beleving. Deze villa is ook geschikt voor een familieweekend Ardennen. Ook indien u een vakantiehuis met binnenzwembad Ardennen wilt huren voor 8 tot 10 personen, is dit een ideaal vakantieverblijf.

Villa Ardennen met persoonlijke sfeer.

Door de diverse kleurstellingen in het interieur straalt iedere kamer in de villa een persoonlijke sfeer uit. De villa beschikt over een zakelijke ruimte met zitgedeelte, bureau en een computer met gratis internetaansluiting. De wifi ontvangst is goed hier. De grote woonkamer beschikt over een ruim zitgedeelte met fauteuils en enkele luie banken. Het eetgedeelte beschikt over grote buitendeuren met direct toegang tot het terras met barbecue. In de villa kunt u darten, biljarten en tafeltennissen. Dat maakt deze villa niet alleen geschikt voor een vakantie Ardennen maar ook voor een familieweekend of vriendenweekend.

Prachtig omgeving in de Ardennen.

De omgeving is ideaal voor een verblijf waarbij rust en ontspanning centraal staan. Afstanden: Büllingen 3 km, St. Vith 20 km, Malmedy met zijn gezellige terrasjes op 25 km. In de nabije omgeving bevinden zich veel bezienswaardigheden en faciliteiten voor alle leeftijden. Het middeleeuwse stadje Kronenburg met zijn oude burchtruïne is een bezoek waard. Voor wandelliefhebbers zijn in natuurpark de Hoge Venen talrijke wandelroutes uitgezet. Het nabijgelegen dierenpark in Hellenthal is ideaal voor kinderen en hun ouders. Ook ideaal voor een alleenstaande ouder vakantie

Liever een ecologisch vakantiehuis of natuurhuisje Ardennen?

Liefhebbers van natuur en eenvoud kunnen ook een ecologische vakantiehuis of Natuurhuisje Ardennen huren. Er zijn ook natuurhuisjes in de Ardennen met zwembad, sauna of jacuzzi te huur. Natuurhuisjes liggen altijd op de mooiste plekjes en midden in het bos. Bossen en natuur hebben de Ardennen volop. Jong en Oud zal er ongetwijfeld kunnen genieten.

Meer informatie: Grote vrijstaande villa in de Belgische Ardennen