Relaxen in een huisje met bubbelbad

Relaxen in een huisje met bubbelbad in Nederland

3 redenen om een huisje met bubbelbad in Nederland te boeken. We vieren steeds vaker onze vakanties in eigen land. En dat is toe te juichen. Want we hebben wellicht veel meer bossen en mooie natuurgebieden in Nederland dan je denkt. Tijd om een huisje met bubbelbad in Nederland te huren. We geven je hier 3 goede redenen.

Reden 1, in een huisje met bubbelbad kan je echt relaxen

De meeste mensen die een vakantiehuisje in Nederland huren, doen dat om te relaxen. Daarbij heb je de keuze uit een huisje met sauna of whirlpool maar een huisje met bubbelbad heeft hetzelfde effect als een huisje met jacuzzi. Het warme water en de bubbels in het bad zorgen voor een bijna sensationele ontspanning. Het is Genieten met een grote G in een huisje met bubbelbad

Reden 2, voor de prijs hoef je het niet te laten

Reden 2, een huisje met bubbelbad hoeft niet duur te zijn.
Wie een huisje in Nederland wil huren, ontdekt al snel dat de huurprijzen van vakantiehuisjes de afgelopen jaren flink gestegen zijn. Dat geldt niet alleen voor particuliere vakantiehuisjes maar ook voor wellnes huisjes op de grote vakantieparken. Denk aan het huren van een wellness huisje op vakantiepark Hof van Salland. Toch is het huren van een huisje met bubbelbad niet duurder dan bijvoorbeeld een huisje met open haard. Je betaalt voor een huisje met jacuzzi of bubbelbad gemiddeld niet meer dan een huisje Nederland zonder wellness faciliteit.

Reden 3, romantisch weekendje weg met zijn twee.

Het huren van een huisje met bubbelbad is zeker iets als je een romantisch weekendje weg met zijn 2 wilt boeken. Wat is er romantischer dan in een huisje met jacuzzi of bubbelbad verblijven? Het is dan wel zaak een wellness huisje te reserveren met bubbelbad voor 2. De meeste bubbelbaden en jacuzzi’s zijn geschikt voor minimaal 2 personen. Er zijn zelfs bubbelbaden en jacuzzi’s waar je met 4 of 5 personen in kunt.

Waarom juist nu een wellness huisje in Nederland huren?

Door de voortdurende coronacrisis is een vakantie in het buitenland af te raden. Althans niet zonder risico’s te boeken. Niemand weet hoe het virus zich gaat ontwikkelen en wat de toekomstige reisadviezen naar het buitenland zullen zijn. Zelfs met coronapaspoort en QR code is er nog sprake van niet te voorziene reisomstandigheden. Het boeken van een vakantiehuisje in eigen land is het meest zeker. Ook daar kleven “coronarisico’s” aan maar bij de meeste reisorganisaties kan je kosteloos omboeken of annuleren. Dit pleidooi voor een vakantie in eigen land heeft zeker ook milieuvoordelen.