Ibiza

Optimaal genieten van Ibiza? Huur een mooi huis!

Ibiza is een prachtig eiland, maar helaas kan het er erg toeristisch zijn. Als je hier last van hebt, hebben wij de oplossing voor je. Ontsnap aan alle drukte door een mooi huis te huren op het Spaanse eiland. Een mooi vakantiehuis hoog in de bergen of aan zee waar je lekker kan ontspannen. Het kan allemaal in bijna elke vorm en maat. Wil je hier meer over weten? Wij vertellen je er alles over het huren van een huis op Ibiza!

Soorten huizen

Veel mensen hebben het idee dat Ibiza heel duur is. Dit heb je echter helemaal zelf in de hand! Je kan er een luxe levensstijl lijden die de vele BN’ers die het eiland bezoeken niet schuw zijn. Of je viert een veel simpelere vakantie en slaapt in een mooi hutje vlakbij het strand. Ook qua huizen huren heb je het helemaal zelf in de hand. Je hebt hele luxe, mooie, witte huizen of je gaat voor een juist typisch Spaans huisje met gezellige kleine kamertjes en leuke steentjes.

Overal op het eiland zijn huizen beschikbaar, kijk dus goed naar wat je allemaal wilt zien en maak zo een keuze welke plek het beste bij jou past. Als je echt heel het eiland wilt ontdekken kan je ook een auto huren op Ibiza. Zo zijn de afstanden een stuk aangenamer en kan je doen wat je wilt!

Kindvriendelijke huizen

Ibiza is niet alleen een feesteiland. Het is ook een hele mooie vakantiebestemming voor het hele gezin en dat zie je ook terug in de huizen. Zo heb je bijvoorbeeld een mooi villa met een speeltuin en zwembad. Zo kunnen de kleintjes heerlijk buitenspelen wanneer jij en je partner bijkomen van een lange dag het eiland ontdekken.

Let op of je een legaal vakantiehuis huurt!

Een huis huren op Ibiza klinkt en is heel vet, maar dat betekent niet dat je iets blind moet boeken. Tussen het enorme aanbod aan vakantiehuizen bevinden zich ook veel oplichters. Als het te mooi is om waar te zijn is dit vaak zo, maar sommige aanbiedingen zijn bijna niet te onderscheiden met het echte werk. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kan doen.

  • Check op telefoonnummer, echte bedrijven zijn namelijk telefonisch makkelijk bereikbaar. Oplichters niet!
  • Bed en breakfast zijn verboden op Ibiza, als je er eentje ziet raden wij dit dan ook af

Kijk of er een vermelding is van de Toerisme Vereniging van Ibiza